lamqta.comОвен  Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно

...
lamqta.comОвен  Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно
Коментари Харесай

Днес една зодия да се пази от ултиматуми

lamqta.com

Овен 
Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да разбере, какво желаете да му кажете, и никакви Ваши причини няма да му окажат нужното влияние. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разсъдък, а към възприятията му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.  

 
Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Не е желателно визитата на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна другарска компания може да се откаже не толкоз прелестно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, само че за жалост това внимание напълно не е отзивчиво. Зависниците се пробват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците популяризират възмутителни клюки и вследствие на всичко това от Вашето положително въодушевление няма да остане и диря. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и удобно. Няма да бъде скучно: вероятно ще се намерят и неща, които да са забавни за всички.

Рак
Днес ще имате време за всичко, с изключение на за фамилията и за персоналния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, само че от друга, през този ден ще свършите толкоз доста, че по-късно ще имате опция да отделяте на афектираните доста повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това. 

Лъв
Днешният ден е подобаващ за работа над огромни планове и решение на комплицирани задания. Придвижвайте се към задачата с дребни крачки, без да проявявате прекалено старание, нито непотребна упоритост. Гъвкавостта и дипломацията ще се окажат доста по-ефективни, в сравнение с ултиматумите и „ военните дейности ”. Бъдете по-търпеливи и в персоналните връзки.. Да, несъмнено, че е мъчно! Вашата половинка напълно не е подарък и по тази причина не е чудно, че понякога Ви се желае да избягате на някъде от нея. Но щом сте дружно, значи това е нужно и на двамата. Сега ще се наложи или да търпите кавги и прищявки, или да ги избягвате. Изборът си остава за Вас.

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други скъпи неща, защото сенят е доста удобен за такава активност. Старайте се да не икономисвате за себе си и околните, тъй като изказванието, че скъпия два пъти заплаща, през днешния ден ще се удостоверява неведнъж. Ще имате опция да инвестирате в бизнес, само че единствено ако сте проучили в елементи плана, който желаете да финансирате, а не да го вършиме на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, пораждащ спорни усеща: и ще притегля, и ще отблъсква. Има възможност съзнателно да Ви изкарат от „ релси ”, защото всеки, изгубил душевното си равновесие, може доста по-лесно да се ръководи. 

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден да се пробвате да прескочите през всяка кирпична стена, която Ви се изпречи на пътя. Във всеки аспект на Вашия жияот рестриктивните мерки са значими, защото дефинират до къде можете да стигнете и от кой сте в действителност. Днешното затруднение ще бъде под форма на непредвиден отвод. Отначало може да Ви забаламосват, само че това напълно не е наложителен мотив за злобеене. Не всяко затруднение може да Ви спре. Понякога служат за обиколен път, предопределен да Ви покаже по-удовлетворителна тенденция.

Стрелец
Не мислете прекомерно за това, по какъв начин близките възприемат Вашия обичан човек.. Така или другояче нито ще отгатнете възприятията му, нито ще разберете мислите му, само че с гаранция може да развалите своето въодушевление. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите. 

Риби
Опитайте се да не нагнетявате ситуацията в фамилията за дреболии. Даже и Вашия правоверен да се е прибрал след работа подпийнал, разберете се в общи линии, единствено че умерено, без диалози на всеослушание и чупене на съдове. Вероятно за своето „ мъжество ” е имал мотив. Най-добре ще е, да го изпратите да си легне...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР